Saturday, January 25, 2014

back for good,

Hi, hi, hi, lamaaaaa gila tak tengok blog. banyak benda dah terlepas, salah satu nya invitation ke wedding Bella. sobs. haha. past few months lots of things happened! i dah grad, azan pon dah grad, azan dah kerja, i pon dah kerja. cepatnyaa masa berlalu. all the things that we keep dreaming tu hampir semua menjadi kenyataan. so keep hoping keep dreaming all the good things. 




so sekarang ni i nak kemas bilik, and i must become the change i want to see. kalau tak sampai bila bila pon tak terkemas bilik ni. sebab sejak dah kerja ni balik terus tido. zzzz. lastly, thanks buat yg komen komen suruh i update. sebab tak pernah rasa ada lagi orang baca blog ni. haha. will update later!


2 comments:

bawangmerah said...

syok nya dah grad.
best nya dah kerja.
aku beluummmmm...for BOTH :(
sobs.

acanmunie said...

alaa its okay take your time.
ayat cliche org kerja, "masa study lagi best dari kerja, rinduuu nak blaka lagi" haha. penat oiiii kerja ni.