Monday, July 15, 2013

homemade caramel popcorn,

Assalamualaikum, hi everyone!

so hari ni nak cakap yang semalam i buat caramel popcorn. first time! dan jadi dengan jaya nyaa. sedap dia dah setanding dengan popcorn TGV tau. kahkah. idea ni datang snapp, nak buat popcorn lah. haa terus buat popcorn. sebab before tidur tengok youtube orang masak popcorn, tu yang teringin. saje nak mencabar diri buat caramel popcorn. masak popcorn ni seronok! seronok tengok corn dia tu pop pop. haha. macam amazing sangat. bahan pun senang, i beli dekat giant je, dan tak mahal pon haa. soo try lah! fun sangat.




No comments: