Wednesday, March 20, 2013

throwback Broga,

23 Feb 2013, Finally our first date at Broga. We lied on the rock beneath the stars watched the beautiful sunrise together. I kept on saying iloveyou to Azan, just to feel the romantic scene. Haha. Blessed!


After Broga, we went straight to Sungai Tekala. Pretty awesome i tell you. Both of us shivering like hell yeah. Such a great weekend with my boy over here. 


i lah orang paling excited malam tu nak packing barang. kecoh satu rumah, padahal nak pergi Broga je tahu tak. cari lampu suluh, cari battery, cari backpack, kecoh! haha. siap-siap selongkar wardrobe cari baju-baju kolej untuk dipakai. oh ya, azan pakai baju kolej i masa 1st year, dan i pakai baju kolej i masa 4th year. nasib baik azan muat. sebab baju kolej memang besar bak hang. bangun pukul 5 pagi pergi masak sambal telur, goreng fries, buat air sirap masuk botol siap-siap bekalan untuk makan masa mandi sungai.


naik Broga baru pakai baju kolej, kalau tak, tak pakai-pakai. setiap tahun kumpul baju kolej. baru sedar baju kolej lawa rupanya. hahahaha. the reason pakai baju kolej ialah sebab nak seragam warna orange supaya senang nampak dalam gelap masa nak daki Broga. haha. pastu i naik Broga pakai jegging uolls, memang dah lama beli jegging untuk prepare naik Broga. haha *facepalm


kbye, tak sabar untuk next trip. muahaha *evil laugh



No comments: