Sunday, March 17, 2013

CLEARANCE ITEMS!

hye, semalam kemas-kemas barang dekat store and jumpa lah barang-barang yang tak terjual lagi. dan sekarang ni mmg nak clear kan segala benda haa ni. ini stock-stock yang tak sempat jual dan ada yang tak sempat masuk fb Needlesswork sebab masa tu buka booth. so sekarang bila dah tak buka booth semua barang simpan je. so sekarang nak jual murah. nanti kalau jumpa lagi benda lain kita update lagi, kalau dapat satu lagi peluang buka booth, mmg akan angkut semua benda yang tak jual lagi pergi clearance lelong. haha kbye. apa-apahal email needlesswork@gmail.com . kalau malas sangat msg je lah dekat SINI, kbye.

BRAND NEW:  Batwing Top. RM25 (including postage yawww!)
only two pieces left!

BRAND NEW: Square Satin Hijab.  (one piece left for all colours)

one piece, for RM15 (free postage)
two pieces, for RM25 (free postage)
three pieces and above, you get one for RM10 (free postage)


BRAND NEW: Lycra Harem Pants.

one pant, for RM15 (including postage)
two pants, for RM25 (including postage)



PRE-LOVED ITEMS: wear once only! haha

Each RM15 (including postage)

PRE-LOVED ITEMS: wear twice only! size 25.

RM20 only! (including postage)

Mc Queen skinny faded jeans. good condition!
Original Price: RM69.90




No comments: