Saturday, February 2, 2013

movie-s,


last week tengok Hansel & Gretel dan best gila. bagi Azan and i movie ni memang best awesome senang cerita worth it lah. sampai Azan rasa nak tengok for the second time. haha. and malam tadi baru tengok The Impossible, wayang 9.40pm, tapi 9.40 masih tengah berlari nak collect ticket. sebab tu i suka beli online je. and the movie ponnnnnn best sangat sangat worth it. bila tsunami melanda je terus i nangis, actually mata berair je lah. but still, cerita ni semua unsur ada, terkejut, takut, sedih, ngeri semua ada. senang cerita best lah. rasa bersyukur tak pilih cerita yang mengarut bak hangg yang boleh bazir duit. hehe.

lepas wayang terus pekena ayam penyet dekat uptown mines, tengah pagi buta, 12.00am masih makan. maaflah tak jaga diet sebab lapar gila bak hanggg sebab tadi rushing nak masuk wayang lalu tak sempat makan. aaa sedap gila nasi ayam penyet makcik tu. 1.30am sampai rumah terus ngantuk akibat ayam penyet. oh dah 2.20am. mari tidur. zzzz.


2 comments:

bawangmerah said...

aritu pergi the curve, nak tengok movie. then my sister suggested cerita the impossible. i don't know story line dia macam mana except it's about tsunami. last2, tak jadik tengok satu hapak pun movie. instead, terus pergi karaoke hahaha !

acanmunie said...

haha u should go n watch. macam satu wayang tsunami. such a great movie gak lah :)