Thursday, January 31, 2013

sweetheart,



I bangun 5.50am , solat subuh, mandi 7.30am keluar pergi rumah Azan, breakfast, 8.30am terus gerak pergi kuchai lama sebab Azan ada interview pukul 10am. thank God kita sampai awal, pukul 10am dah habis interview. then terus ke Sunway jumpa darlings yang dah setahun tak jumpa. 11am dah merayau dekat Sunway tunggu darlings ni sampai haa. rinduuu semua and surprisingly my Fura dah berhijab, comel. and my Nura memang always comel. kalau dulu jumpa I duduk tengah sebab kiri kanan Fura and Nura mini skirt kat sebelah. sekarang ni Nura tengah di apit I and Fura yang berhijab. mihihi.tak kesahlah hijab ke tak hijab, i tetap sayang lebih takde beza. oh yaa, my Azan pun ada. so semua ni memang kesayangan sangat dah ni :)



thank you girls, we had so much fun.
looking forward untuk vacation pula.
xoxo :)


2 comments:

bawangmerah said...

yeah, fura dah berhijab !
and dia tetap comel :)

acanmunie said...

kann kann kannn :)