Wednesday, January 30, 2013

standing strong,


Alhamdulillah sudah empat tahun bersama and still counting. Azan baru habis degree, dan i masih ada one last sem je lagi. tak sabar nya nak habis degree ni. semoga semuanya berjalan lancar for both of us. everyday i doa Azan akan dapat kerja yang elok, dah besar dah dia :') dulu dekat matric melaka, i lah yang jaga dia sampai jadi student yang good boy, kalau tak dia playful je kat matric. after we finally met, setiap hari lunch sama, dinner sama, pergi library sama-sama. every single day study sama-sama. oh how i miss matriculation. and now he such a very good student and became someone yang sangat bertanggungjawab atas segala kerja dan jawatan dia. cepatnya masa berlalu. hard to believe that we are grown up. sebab dia keep saying 'you sabar tunggu i kerja, nanti kita bertunang, kumpul duit sama-sama and kahwin ya'. i macam tak percaya *kelip-kelip mata. kita hanya mampu merancang, Allah yang tentukan segala. may Allah bless both of us.


No comments: