Tuesday, November 13, 2012

must have items,


terasa sangat rajin untuk update. teehee. okay okay nak cepat actually, sebab nak tengok aku terima nikahnya. i just wanna share about my new blazer. oh ianya sangat casual. bukan untuk formal things sahaja. ianya from wool fabric, so boleh tahan comfort juga lah. sesuai untuk cuaca sejuk juga lah. tapi nak pakai indoor pon okay je. yang bestnya warna dia denim. so far i takde lagi sweater or cardigan warna denim. hee.

the first time i try blazer ni was 3 moths ago, my dad suka sangat sampai dia cakap nak belikan untuk i bila i dah start kerja. another thing ialah harga dia RM53 sahaja, tak percaya? boleh lah cari kat FOS yang ada jual. haha. tapi tapi tapi, the best part ialah i beli blazer ni last week dekat FOS yang sama dengan harga RM27.50! sila lah cemburu. haha. sebab ada sale buy 2 for RM55. so i share dengan gf i since dia pon nak cari outfit untuk pergi Bandung. ya Allah tak tahulah apa murah rezeki sangat bila dapat offer macam ni.

so tak payah tunggu kerja lah, terus beli balik rumah surprise dekat parents lagi-lagi pasal harga dia yang anbdhsdgdc! peluang macam ni susah nak dapat, bila ada kita grab lah kan. save duit pocket in the future. i ni x kesah sangat brand bla bla bla, asal lawa selesa pakai, i rembat. so so so siapa rasa FOS yang dia pergi tu ada blazer macam ni, try try lah, mana tahu rasa nak beli kannn. ok itu je i nak share, btw sharing is caring kan. ok dah 4 kali i replay aku terima nikahnya ni, haha. harap apa yang i share ni berfaedah in terms of shopping lah kan. dapat juga pahala. eh? haha.


xoxo,
m.


2 comments:

scha roslan. said...

kemasnya bilik! btw jacket cmni tak ssuai pakai utk cuaca msia la. kalau nk kena g genting. hehe

acanmunie said...

haha akeep! pakai indoor sgt sesuai, sbb dalam dia linning kain sejuk. pakai pergi office, tgok wayang okay je haha. dia bukan tebal untuk go for overseas pon. hehe