Monday, August 6, 2012

well hello,


the reason why i jarang update -___-. sedang proses mengemas barang-barang yang dah tak pakai. tapi semuanya jadi slow sebab practical. btw, i'm doing great over here. tapi busy dengan daily life. everyday, bangun sahur, tido, bangun solat, mandi, pergi kerja, balik kerja, masak untuk iftar, rehat solat, tv sikit, iron baju, tido. itulah rutin harian. pukul 10 standard tido, memang tak remaja lansung. bila kerja office, penat dia lain macam woo. apa-apa pun selamat berpuasa buat semua umat Islam. anggaplah Ramadhan kali ini Ramadhan yang terkahir buat kita. gunakanlah kesempatan yang ada sebaik mungkin. 




lagi dua minggu nak raya 0__0

2 comments:

bawangmerah said...

kenapa aku rasa makin lama makin ramai kawan-kawan aku dah dewasa?
semua dah mula praktikal, kerja. lepas ni? kawin la kott.
eh.

acanmunie said...

farahin mmg kita semua dah dewasa. tapi aku tak rasa lagi dah dewasa. ramai batch kita yg dah kawin. takutnya nak jadi dewasaa. tapi excited juga! haha