Monday, July 2, 2012

ready set go,

dah 2am dah haa. baru siap iron baju, ready bag and borang untuk pagi ni. hari ni hari pertama lapor diri untuk latihan industri. gemuruh jiwa! macam-macam dah standby dalam handbag, tic tac semua ada. oh yaa, pinjam handbag mak yaa, sebab tak konfiden nak pakai studded bag kita or apa-apa bag kita, takot macam tak formal. hewhew. 1st day kena kasi lah good impression kan. okay tidoq dulu, pukul 6am dah kena bangun -____-. semoga semuanya okay, semoga ada kawan, semoga ada orang ajak pergi lunch. aminnn.





No comments: