Wednesday, June 6, 2012

Tracy maxi,



thanks to Azan, sebab he's the one yang pick this maxi dress for me. cuba teka mana i dapat maxi ni, dekat Tesco sahaja. best gila. Azan amek je untuk i, i terus macam "wohhhh nak ah". RM39 sahaja dan kain dia kain t-shirt, comfy gila, gila comfy. dia ada banyak size, dan Azan choose kan size 's' untuk i. just nice, sebab dia muat-muat dengan ketinggian i yang tak berapa tinggi ni. so far, ni lah maxi yang i paling suka. sebab hari-hari boleh pakai dengan selesa nya. brand Tracy dekat Tesco memang not bad. i rasa semua Tesco ada. ada satu lagi maxi yang sama, tapi all black, no design. go get it dekat Tesco berdekatan ya! cepat! sebelum habis! (imma part-time Tesco Kajang promoter. haha)

Azan complete me. he knows what i want, what i wear, what i like. as a boyfriend, he is a very good fashion advisor to me. he is my super bestfriend coz we talked about girl stuff, we do gossips, we make fun of each other, we sing along together, wo go crazy & sometimes i pakai kan dia lip balm, so cute bila dia kena paksa rela pout kan bibir. 





bagitau SEMUA rakan Kolej/Uni korang! kita SEMUA boleh menang tiket konsert Train live di KL!!!

2 comments:

Idati Malek said...

woww,,.... i like you.....i mean u n azan..hehehe

acanmunie said...

hey thankyou idati :) doakan kebahagian kami k. cewah :D