Friday, June 1, 2012

red sweat shirt,


lately ni, i've been busy and lazy. wahh sinonim sangat bunyi nya. bila malas je, mesti akan pakai sweater merah ni, nampak biasa tapi luar dia mcm towel + baldu macam nak tidur je atas dia. comfy sangat, dah lah sweater kita sama dengan zooey deschanel dalam new girl, tapi dia punya pink. sampai maxi polka given by mom pon i pakai dengan sweater, tak ke hodoh. sorry earth, for having me walking on your ground. -____-. 

Jess in New Girl. haha


for those yang suka sangat musical, go here and get excited. at sunway je pun.
ini pula untuk anak-anak lod, anak orang kaya lah. beli, letak dalam bilik.
yang ni pulak RM980 sebulan -____-, vw yaw! promotion.
lastly, this is the most epic fight for the human race ever, 7th june keluar.


No comments: