Wednesday, May 30, 2012

lucky enough,


hey, i tahu some people suka sangat masuk contest and ada yang lucky dan selalu menang. awesome nya kalau macam tu. i pernah sekali join dekat Nuffnang and menang ticket movie premiere. now i nak share, for those yang suka contest, come and join contest ni, form Julie's. you need to share moments you dengan Julie's, alaa biskut Julie's tu. siapa yang pandai blogging cerita best tu mesti boleh menang wa cakap lah :D dari kecik sampai besar tak kan lah tak pernah makan biskut Julie's kan kan. 

dan this one yang macam paling simple habis lah, for those yang ada account says.com tu, rajin-rajin lah share kan benda INI. i selalu berdoa yang i got lucky and dapat weh. everyday, 6pm, they will announced who got the prizes! awesome!


No comments: