Friday, March 16, 2012

kids love,


masa muda, this was my 1st attempt guna paint untuk buat wallpaper desktop sendiri. custom made okay. haha. i can't remember tahun bila lah i buat benda ni. 2010 mungkin? since i suka colourful,  come on lah, tak remaja tak ceria lah kalau kau tak pernah suka colourful rainbow bagai kann. so, colourful pun i suka, azan pun i suka. bila combine terus jadi macam happy ceria je buka laptop. one day, i will print this and show to my kids, they can see how i love their daddy. HAHA. come on, i realize yang not bad juga i sketch guna paint. tak sampai 5 minit pon dah siap. haha. 

4 comments:

Didiey Fadhilah Ramli said...

comel gila!

acanmunie said...

auwww thankyou didiey :D

Syida Shu said...

Mummy, i want to read more about you and daddy! :P

acanmunie said...

awwwww, syida suka tauuuu :P