Saturday, January 28, 2012

zupdate,


bagai menanam benih di rumput hijau. hari-hari siram air, dah ada air, tapi pokok tak tumbuh-tumbuh. sebab apa? sebab rumput banyak sangat, benih nak dapat sunlight susah. banyak halangan. macam tu lah aku, hari-hari ada benda dalam otak nak update, tapi banyak halangan. nak update je ngantuk, nak update je malas, nak update je ada hal. alasan banyak sangat. macam sekarang, alasan nak tidur, penat hari-hari spend-time dengan ayah pegi sana sini sampai jumpa salina saibi lagi tu, lawa. selamat malam, tutup lampu semua. sambung esok.



2 comments:

BENA said...

ni dah updae . kire rajin laaaaa munie . hehehehe :)

acanmunie said...

hahaha, rajin sikit baru tu bena :)