Sunday, January 29, 2012

retiss,

sekarang ramai yang dah berubah. this is from my point of view je lah. dulu ramai rajin update blog, sampai tak menyempat aku nak baca dah update lagi. sekarang ni nak tunggu orang-orang update blog macam satu miracle, nampak je ada orang update, terus macam wahh wowww. mesti kelik ni. lepastu yang paling tak best bila dah berubah, dah bajet artis. itu macam benda yang kau sendiri tak sedar. ye lah, nama pun bajet kan. itu masalah weh kalau dah sampai bajet artis, sampai kau pandang kawan-kawan kau macam fans kau sendiri. sebab famous sangat agaknya, sampai nak pergi pasar pon kena proper kang ada paparazzi ni haa. itu melampau lah kot. entahlah, sebab i suka observe people around me. walaupun orang-orang alam siber ni. benda-benda ni tak jadi pon dekat people around me, but around cyber yes. tapi it's not a crime pon untuk jadi bajet artis. bila lah i nak ada ada konfiden untuk jadi 'bajet artis' ni. HAHA. 


ni bukan entry emo haram jadah, ini hanya untuk update belog.
hari-hari on belog walaupun tak hapdate. kbye. 

6 comments:

nurulSYAFIKA. said...

sama la, hr2 on blog tp tak update. takde cte mnarik cmne nak update. yg latest update tu pun, duk mengadap laptop berjam2 edit ayat. tak tau nk cte apa. kah3

aku nabihahaha:) said...

selalu singgah sini, tp jrg komen, kali ni nak komen cakap setuju ja. hehe. keep on blogging, i'm after u.

acanmunie said...

peeka: alaaaa update je lap pape. kau kan kreatifff. InsyaAllah ada peluang kita lepak :)

acanmunie said...

nabiha: awww terharu and thankyouuu. :')

nurulSYAFIKA. said...

tp yg kau ckp pasal bajet artis tu mmg rmai, esp kat fb. update satu status, tnggu ribu2 org like. aku kawan dia, aku komen, langsung tak reply. reply sebaris ayat je dr ratus2 komen. mcm artis la. haha

acanmunie said...

mmg betul sgt tu. sebelum up okay je, dah up jadi x friendly. puihh tak best lansung.