Tuesday, January 17, 2012

my poplook,

i lupa gila nak update about my very first time purchasing Poppy. i bet all of you knew about Poppy right? okay-okay or Thepoplook lah senang ceritaaa. last two weeks lagi i dah bought this princess jasmine dress in beige color. masa tu tengah study week lagi i dah beli, sebab i eager sangat nak tengok how they manage their customer. itu one of the strongest reason lah why i suka beli online. kind of weirdo, i know -___-. tapi i dah memang macam tu, nak buat macam mana. i teringin juga nak bought something nice from FashionValet. sebab i knew that Vivy is so cool siap ada their own parcel box, then boleh buat mug-shot boleh dapat discount bla bla and bla. i suka box dia, sebab simple and nice and lawa. weirdo lagi, danggg. okay back to thepoplook, bagi i price dia reasonable and affordable lately ni. okay 'lately' ni tau, sebab tu i beli. lepas i dah beli yang ni, baru kuar pulak tudiaa yang lagi banyak dress and tops yang so melting. damn.

tapi takpe, ni semua takdir Tuhan untuk i beli princess jasmine dress. and and and, i am very satisfied dengan thepoplook punya customer service. i mean cool gila system web dia, nak buat payment senang gila ya amat, and the best part ialah, i order and buat payment terus petang Isnin dalam pukul 4pm macam tu, you tahu bila dress i sampai? esok tu pukul 11.30 pagi, laju gilaaaa. terharu sangat. siap invoice semua ada.  and packaging dia simple macam bawah ni, good idea jugak lah. simple yet looks exclusive dengan sticker dia. THEPOPLOOK you guys are so cool. dah lah base in Melaka, i thought they are base in KL. dia punya management superb, even my dad pun puji okayy. oh yes, the dress memang labuh since i pon not so tall lah kan, and i'm not thinking of wearing any heels or wedges with it, tapi just wearing flats and let it be long so i can hold them while walking. because i am way too lazy untuk jahit or send to my tailor. teehee. 



okay that's it, bytheway i bought that dress for azan. 
i mean not for him to wear, but me wearing it for him. 
HAHA. OKBYE. 


4 comments:

BENA said...

kalo munie pakai sesuai laaaa . rampingg . hehehe :)



#ehem . cantek header tuu . heee :)

acanmunie said...

baju ni besar la bena, freesize, ramping x ramping pon sgt sesuai. hee. oh thankyouu btw:)

diana handsome said...

huaaa bile nak pakai ni kakmunieee. tak sabar nak tgk. hee

acanmunie said...

-____- x pakai2 lagi haaaa.