Wednesday, December 28, 2011

Rabu-ish,

hello earthlings! last Thursday azan balik, and everything was super awesome. Eventhough we just met for two days, yaaa sekejap. and now both of us are struggling for the final. do pray for us if you such a kind-hearted.  haha. oh yeah, last week i registered for this one, take a LOOK. and kalau rajin klik LIKE. sebab my lil' brother lah yang excited much because of Yuna. ehh macam cool jugak lah kan, why don't you guys try, free je pon. it's not like you need to pay punyaaa. senang je kot. but siapa yang tak suka Yuna, pergi main jauh-jauh, because tak sesuai untuk you (i heard someone said this. HAHA). tapi siapa yang nak have fun, sila jemputlah.

--- pergi SINI, explore lah apa-apa yang patot. 
--- yang i masuk, THIS one. 

videos yang orang lain post pon macam -____-. kelakar. entah apa-apa pon ada jugak. HAHA. ada yang macam xde motif pon. but siapa yang creative tu, try lahhhh. lagu baru Yuna quite cachy


lastly, memandangkan hari ini hari Rabu, i terpaksa post INI, INI dan INI. so tolong jangan marah T__T
sebab hari ni boleh untung lebih :)

4 comments:

BENA said...

MUKA korang sama sama dan samaaa tauuu . hee :)

acanmunie said...

semoga jodoh, JODOH, jodoh kami ada kan bena :) thankyou :)

maybill said...

flawless betul kulit muka kau.... adore! pakai produk ape? wahh! but seriously nak tahu.

acanmunie said...

ya Allah, bersyukurnya kalau kulit muka aku flawless may oi. haha. tak flawless lansung tahu tak, ni atas jasa baik maybelline bb cream dan powder, ditambah pula dgn hp camera azan yang effect nya yang automatic membuatkn muka kitorg flawless. sbenarnya x flawlesssss :)