Wednesday, December 21, 2011

no name,

masuk bulan sembilan, bulan 12 dah habis class dah, sekejap je nak habis kan 3rd year. cepatnya masa berlari. minggu depan dah study week. minggu ni azan balik, yeayyyy! wajiblah meluangkan masa bersama sebelum sama-sama mengharungi study week dan final. untuk lebih tepat, khamis ni azan balik! yeayy lagi. nak ajak dia pergi danau kota, yeyeayyy, sebab nak cari satu barang ni, yeyeayyyy. okay bye, yeyeaayyy. dalam gambar atas, kekurangan sorang, zureen, x leh yeayyy. -_____-

haa, btw hari tu baru pergi daftar mengundi, siapa belom, baik cepat daftar, pergi sini senang. and tadi nampak sorang lecturer ni pakai kereta ni, woooo. baru keluar dah pakai. slrrppp.



8 comments:

Mas Ayu said...

rajin ngupdate yunk..hehhe:)

acanmunie said...

heee, tiba-tiba mcm nak update je kan :P

zureen bambam said...

aaaaaa sedihnyaa!

Anonymous said...

final year? oh gosh! jealous much. bdk comel lg annoying xoxo. :))

acanmunie said...

tak final year pon, skrg third year, kitorg ada 4 tahunn :)

zureen bambam said...

kite tadeeee T_T

acanmunie said...

jangan nangis k zureen :P

acanmunie said...

jangan nangis k zureen :P