Tuesday, December 20, 2011

nak share,

hari-hari mak i akan send email, anything je lah. pasal quote ke, pasal islamic ke, pasal handbag yang dia suka ke, pasal lawak jenaka ke, apa-apa je lah. tapi hari ni dia send kita voucher ini. dan i nak share voucher ni dengan orang-orang yang baca blog i ni haaa. nah amek ni, i belanja. haha. siapa selalu pergi BK untunglaa. nah amek pegi print, beli banyak-banyak. makan sampai kenyang. jangan lupa terima kasih okay. haha. okay itu sajo. bye.


okay siapa yang minat nak across europe boleh try ni, i minat. tapi xde duit, xde masa. and siapa yang rasa nak celebrate new year's eve dengan red carpet punya style, sila ke sini.

6 comments:

Nadia Yusoff said...

Hey, ur bf UTHM kan? Faculty Technology Management ek? I think I bumped into him kat lif td.

acanmunie said...

ha'ah :) uthm, tapi dia real estate, pengurusan harta tanah. hee.

Nadia Yusoff said...

Kos tu under fakulti tu la. (:

acanmunie said...

lah yekee, heee sorry tak tahu :) oh btw, kak mashie dah kahwinnnn. kirim salam dia tau.

Nadia Yusoff said...

Okay, boleh. Dia pgl u apa? Munie?

acanmunie said...

yess, munie. ckp je her lil' sister dekat mrsm muar :) i adik angkat dia. thx! :)