Friday, November 11, 2011

imissheuw,

almost 3 months i tak jumpa azan tahu tak. malam tadi dia amek i kat upm. dia janji lepas maghrib, tapi lepas isyak baru sampai, i sempat tido tunggu dia. dalam hati dah panas nak marah, tapi bila jumpa dia terus cair tak jadi nak marah. gaya dia macam bapa amek anak kat asrama, haa macam tu lah, comel sangat. dalam kereta, i kept staring at him. sebab rindu sangat tahu tak. dia dah lah busy 24/7 dekat U dia. 8.30-11.30pm, walaupun 3 hours, tapi rasa lama sangat lepak. sebab kita guna masa tu sepenuhnya untuk catch up everythings, borak gelak sambil lepak dekat sg.ramal punya foodcourt open space, eh sedap pulak lepak makan kat situ rase macam brader-brader. HAHA. macam-macam ada, satay pun ada. lepas makan, pergi attack giant prima saujana, cool tak cool lah lepak giant. beli itu ini, best kot lepak giant. pastu terus sampai rumah. dekat rumah borak sakan dengan parents kita, ye lah lama tak jumpa azan. kalau boleh mak i nak borak lama lagi dengan azan, eh tapi dah nak pukul 12 mak, azan nak balik buat assignments kan. 

malam tadi boleh tido dengan nyaman, sebab dapat jumpa azan comelromantikpenyanyang kita. dia cakap i makin kecik, bukan kurus. hmm, tak faham sangat kat situ. HAHA. dia kata muka i makin bulat sikit. gemok sikit kot. haa bagus lah tu. 

6 comments:

Anonymous said...

cantik nye selendang. beli kt mane?

acanmunie said...

hewhew, ni bukan selendang. ni tudung petak sebenarnya :P

Anonymous said...

cantik. mcm ne pakai. buat tutorial lah. :)

acanmunie said...

alamak xde masa lah nk buat tutorial. btw this one tgok kat internet je. cuba cari kat utube. sbb dlu pun terjumpa kat utube sbenarnye :)

Anonymous said...

hurm. tak jumpe la. tak tahu keyword. ade link x?

acanmunie said...

alamak yeke, okay2 nnti i cri i kasi tahu. klau i free i cuba buat tutorial k