Wednesday, October 19, 2011

quik-hapdate.

sekarang dah rasa agak rilex bila test 1 dah lepas. Khamis ni boleh balik rumah cuti mid-sem. heaven tak heaven gak lah kan. sekarang dalam otak dah plan macam-macam nak buat apa masa cuti. yang paling pasti setiap pagi pergi teman ayah exercise di Lake Valley. dan acan, i tak suka bila kita cuti tak sama. tak kisah, yang penting you balik, datang upm datang kajang ambil i. bukan request, tapi ORDER. okbye off to korean dramas. 


roger and out.

8 comments:

zureen bambam said...

Legaa gila kan munie. mcm dah habis final :D

bawangmerah said...

wuyooo
bukan request tapi ORDER.
nice !

acanmunie said...

zureen: betul tuuuu, study mcm final. rilex pula harus lah rilex mcm dah habis degree. haha :)

acanmunie said...

farahin: HAHA. x order sangat pon, order makanan je lebihhhh. HAHA.

zureen bambam said...

HAHAH bila dah habis cuti kena struggle balik . Thanks munie for sharing the knowledge:')

acanmunie said...

haha, x berapa nak knowledge pon :)

zureen said...

same same kumpul knowledge jd banyak juge munie :)

acanmunie said...

betul tu zureen :)