Wednesday, July 27, 2011

instant wishlist,


my very first time buying a gadget with my own money. (i'm so proud of myself. tskkk.)
T__________T 

thanks to deerawani ♥, because she's the one who guide me how to get one, just like her. i've been eyeing this minimo-x so long, suddenly i found out that she has one. i called her immediately and asked some opinions about it. then she said it is awesome! and thank God my dad gave the permission to buy it. hee. and now, i'm waiting  for my minimo-x to be arrived. yeay! in one day, i asked, i decide, i paid. thats why i said, 'instant whislist'. 


8 comments:

aciredahje said...

okay tak munie? ingt nk blikn adik satu tp kakak kata mcm camera mainan. hee..

farisha said...

munieee nt dah beli update tawww! aa pn sebok suruh belikan. adoiiii asek kena pau je ng bdk tu!hahaha

acanmunie said...

ekin: heee, kawan munie cakap okay. memangdia mcm camera mainan. dia kecik je, memang boleh dibawa kemana-mana. yang best tu dia ada double exposure, mcm lomo, tapi digital punya. hee. nanti dh dpt, munie try, munie update k :) so far, munie search baca kat blog org lain yg pakai minimo-x ni, semua ckp berbaloi beli, x mnyesal pon :)

acanmunie said...

farisha: aww, mesti punya. nnti munie update tau. ni x sabar nak tggu esok ni. nanti aa boleh geng ah dgn i, hee. alaaa, tu kan adik kesayangan u, wajib kena pau lah kannn :) don't worry, nnti i update k :)

hanis hazwani said...

heyy..u beli dkt mneee?how much? tot na beli juge. ^_^

acanmunie said...

hi, i beli dekat lomocrewz. page dekat fb. :)

hanis hazwani said...

ouh..okay okay..thx yea.=D

acanmunie said...

okay welcome :)