Thursday, June 23, 2011

semua benda yang kita impikan, kita harapkan tak semua yang jadi kenyataan, dan tak semuanya tercapai. kerja kita hanya cuba sedaya yang termampu. sekali petik, belum tentu dapat apa yang kita nak. petik lah banyak-banyak kali, dalam sejuta mungkin datanglah satu apa yang kita nak. tercapai.


semoga mood ber-blog datang lagi. please.

4 comments:

maymay said...

carls jr kat mines eh...
macam the exact place I seated with arwah Nabil dulu2. menggamit memori lah pulak.

u both cute sangat.... :)

acanmunie said...

may: haa ni mesti salah tempat comment ni, haha. nak comment atas tercomment bawah :)

ha'ah kat mines, wah yeke :')
takpe may, sentiasa menjadi memori manis dgn arwah tau :)

aqilahromi said...

wahh i nvr eat carls jr b4..and my bf always said tht he will bring me there someday..huhu, and tbe2 tringat dkt dia.. :)

btw, u guys look sweet together!
happy always~

acanmunie said...

wahh, i pulak terbalik. i selalu janji dgn bf yang i nak belanja dia CJ, ni first time lah ni dia try CJ.

nnti u pon try CJ tau, memang best dan kenya :) btw thankyouuu :)