Tuesday, June 14, 2011

Kutumarket

this is so LAME, dah lama baru nak update -__-. but who cares, at least i update kannn. okay, this was last 2 weeks at Damansara, and this is my first time eva! well, the sale is not good at all because there was no crowd. screw you Kutumarket! haha. well at least i got the experience :) and i got the chance to meet up my old friends and new friends, i love you guys! xoxo.

he always been there for me, everywhere i go, you will see him taking care of me. and you know what, he is my true lover, i will never trade him for anything. i love you azan sayang. T_T
dari pagi sampai malam, dia sentiasa ada :) thankyou love :')
dan ini dia girlfrengs tercinta, oh i love them, and their craziness. dah lama tak jumpa, ni semua ex-schoolmates yang dulu lepak sama-sama, but ainie, she's my new friends. very the happening one. haha  
me, ach, mai, ainie, farisha
thank God my dear Fura came and she was my first customer -____-. i love you babe <3
yes, the three of us are sharing booth :)
 
thankyou for viewing this LAME entry. teehee.

10 comments:

siti nurul ain faika said...

hr tu nampak u kat bukit jalil masa kelantan lawan bola . nak tegur xsempat sebab rushing nak g stadium :)

acanmunie said...

wahh, lain kali jerit je, konfem i pndang. haha :P

siti nurul ain faika said...

heheheh . malam itu dah abes event , cari u tp u tkde , baru jew nak ambil gambar dgn u :'(

acanmunie said...

alaa i dh balik time tu -___-. xpe next time k :)

zureen bambam said...

mesti meriah ni :)))

acanmunie said...

zureen: x berapa nak meriah sgt, vendors yg meriah :D

siti nurul ain faika said...

orite . insya ALLAH , u nak booth tak ?? bulan 10 ini ada karnival anjuran sekolah i , klu berminat gtahu k :)

sekolah area kajang je ini , may be karnival ini buat kat stadium bangi .

acanmunie said...

wahh yeke, best. tapi bulan 10 dh start class -__-, takpe tgok mcm mne dlu, kalau i free, boleh je :)

fyraZEE's.qyen :) said...

acanmunie :)
i nak order jam casio vintage tu lah :)
cm ne?

acanmunie said...

boleh isi order form kat sini k :)
http://needlesswork.blogspot.com/p/order-form.html