Monday, May 16, 2011

tak tau nak buat apa?

hi,
nak tanyaaa pendapat, siapa yang nak tengok movie INI ? nanti 26 May dia keluar, siapa dah tengok, tolong lah cakap best atau tak movie dia okayyy :) dan kepada adik-adik yang masih tak tahu hala tuju untu cari course, boleh pergi SINI. tapi siapa yang dah tahu tu lagi bagus, tak perlu click. dan kepada awak-awak dan awak yang takde keje dan suka masuk pertandingan, boleh pergi SINI , sebab hadiah dia lumayan RM15, 000. kalau i mampu, i dah lama nak masuk gak. it's about build a family tree, siapa family tree paling besar, dia menang.

kalau dah menang, inform i okay. HAHA. kthanksbye.

No comments: