Monday, May 9, 2011

4 bulan

hi earthlings, 
kita just nak cakap, kita dah start cuti 4 bulan. kita punya seronok tak payah cakap lah, hee. first day cuti dah penat, dari pagi keluar breakfast, pergi pejabat pos bukit dukung ramai orang, terus gerak puchong, ayah jumpa supplier nak stretching art canvas, pastu singgah pejabat pos hulu langat pon ramaii gila orang, last-last pergi pejabat pos tesco kajang, baru dapat pos. lepastu ayah ajak pergi kamdar, tapi nagoya ada dekat tesco, so pergi nagoya je. ayah beli kain cotton putih 5 meter, i beli kain lycra corak :D aaaaa, sebab ada discount 20%. teehee. nak buat experiment :D

spread love love love macam biasa. okay. dapat jugak pahala :D




sekali tengok, macam oil panting pulak gambar ni.


8 comments:

Amie 구름. said...

selamat bercuti 4 bulan !

acanmunie said...

aww, terima kasih amie :D

NiEzA aNiEyZa said...

happy holiday munie....1st time ckp dgn munie semalam..hee...

Aimi Dayana Bahari said...

besnyee cuti EMPAT bulan! *jeless

asya yaacob said...

bestnye.baru start cuti dah jalan2 kesana kemari.hahaha

acanmunie said...

nieza: haha, kaannnn :D tulah, munie ni peramah tau sbenarnya. teehee :D

acanmunie said...

aimi: alaaaa aimi, jangan lah jeles. heee. habis belajar nanti cuti lagi lama :D

acanmunie said...

asya: alaaa, tapi kita jalan bukannya dgn kawn2 shopping tgok movie mcm awakkkkk. :D