Thursday, May 19, 2011

1st week not bad at all.

minggu pertama cuti, macam-macam berlaku. wan jatuh toilet, pergelangan tangan patah. kesiaannn wan, so kitorang cepat-cepat pergi Kelana Jaya Medical Centre. masalahnya sampai sana, dah macam photoshoot, sekejap-sekejap tangkap gambar, wan artis of the day lah senang cerita. hee. comel. and dah lama juga tak jumpa kak wanie, and baby, sekarang dah nak masuk 2nd year dah dia dekat uitm seri iskandar tu, dulu i buat post pasal dia, dia baruuu nak masuk. hee. hopefully wan sihat cepat! baru boleh jalan shopping tau wan :D

teehee!
kesian wan, muka penat je melayan cucu-cucu dia. semua orang buli wan, lagi-lagi ayah, ayah ketuk-ketuk tangan wan, HAHA. wan muka steady je, dah paham sangat perangai ayah yang suka main-main. nanti kak wanie and baby akan cakap "pak longggg, pak long ni jahattt, sian wan. hehe". 
kalau belah ayah, haa, kami ber empat je lah cousins perempuan. kak lin takde, macam biasa dalam flight kot, stewardess. 

lastly, kalau nak tekan, tekan, kalau tak nak, takpe, tak paksa :D

No comments: