Friday, April 1, 2011

ze last weekend







 it's us again. rasanya dah lama tak update bersama dengan kekasih. hee. last weekend merupakan hari-hari awsome bagi i. sebab jumaat malam azan amek di upm, sebab dia baru sampai kl. almost two months tak jumpa dia. banyak sangat benda nak buat dalam otak, sebab kekasih balik rumah jarang sekali.

jumaat:
-dari upm, terus ke dewan Putrajaya presint 8, untuk tolong wedd cousin i.
-sempat ber-domino's.
-12 malam balik rumah, buat slide wedd sama-sama, malangnya gadoh je lebih.
-sebab masing-masing dah penat, pilih lagu pilih gambar pun gadoh.
-pukul 1.30am suruh kekasih balik, sebab asyik gadoh je. HAHA.

sabtu:
-i busy di wedd cousin sampai petang.
-azan sesat dekat Putrajaya sorang-sorang bila nak datang amek i :)
- masuk kereta muka dah emo, sebab ego lelaki, mana boleh sesat. HAHA.
-before balik singgah guardian, sebab nak hilangkan emo azan.
-balik rumah terus tido, sebab penat satu hari.

ahad:
-pergi kl cosa nostra naik train, rindu sangat zaman muda naik train sama-sama.
-parking dekat bandar tasik selatan cari yang murah.
-baru tahu dari kl central nak ke monorail dah lain, sebab ada bangunan baru -___-.
-dari bukit bintang jalan ke pavi, semata-mata untuk cotton on dan forever21 T__T
-patah balik bukit bintang, dapat barang best. dan balik.
-teman azan gunting rambut, balik rumah mata berair, rinduuu.

HARAP BILA DAH TUA, BACA BALIK NI SEMUA BOLEH GELAK SAMBIL NANGIS, SEBAB SAAT BAHAGIA BERSAMA ORANG TERCINTA.
iloveyou, no doubt.

4 comments:

Anonymous said...

cantik munie sekarang pakai inner. inner tu munie pakai macam mane tak lekat kt dahi. share skit. :)

acanmunie said...

aha, biasa je ni. ramai pakai lagi cantik :) oh, munie pakai mcm biasa je. tapi pakai anak tudung kat dlm, hmm takpelah nnti munie ckp, nk taip kat sini pnjang sgt. haha

tough lady :) said...

munie. tibe2 tgk gmbr munie ngn azan rase mcm same gile muke korangggg. waaaaaaaaa. besssssssss. semoge kekal hingge akhir hayat :)

acanmunie said...

kak bell: ni kak bell kann kann? haha, thx kak bell, aminnnn :) haha, sama eh?? orang ramai pun cakap sama, tapii munie pun x nampak apa yang sama. heee :)