Saturday, April 9, 2011

spread loves.


Hi, hari ni saya nak bawa anda semua menjelajah ke suatu alam yang baru. cehhh. okay tak, hari ni i nak invite awak-awak semua join benda ni. siapa yang ada facebook, lagi bagus. dan maybe sebenarnya ramai di antara awak-awak semua yang dah join benda ni lama -__-, lagi bagus. so, buat siapa yang belum, meh sini saya nak cerita.

namanya Says.my dan ianya sangat bagus, siapa-siapa yang selalu online facebook, twitter or blog, memang bagus kalau ada benda ni. awak hanya perlu share je, and then setiap click anda akan dapat cash. minimum pun RM0.20 per click. woo, mahal kot, sebab daripada online dan tak dapat apa-apa. ni sambilan je, bukannya boleh buat awak stress bertungkus lumus ke apa. bayangkan, satu hari 10 orang klik link tu, awak free-free je dapat RM2.00, itu pun kalau 10 orang, kalau ramai lagi bagus dan berganda, ni ibarat upah awak sebab awak tolong promosikan campaign mereka. kerja senang je pun.

kalau awak semua daftar sekarang, lagi bagus! sebab Says.my akan mengumumkan pemenang pada setiap hari. ini sempena anniversary mereka yang ke-3. macam-macam hadiah kita boleh select, antara hadiah yang ada, Macbook Air, Ipad, voucher untuk Cotton On, Forever 21, MNG, Topshop, Iphone, Ticket Justin Bieber, DSLR, ahhh macam-macam ada lagi. saya dah pilih dah, hadiah-hadiah yang saya nak. cuma kena check setiap hari je, nama-nama pemenang :) so,  awak pun boleh ikut macam saya dengan sign-up di SINI.

senang je step dia:
1- Makesure awak tengah online facebook (untuk menyenangkan lagi )
2- KLIK SINI UNTUK DAFTAR KLIK SIGN UP!
3- tekan allow
4- klik as new user
5- kalau awak student University, klik Campus. and tulis nama campus, macam saya: Universiti Putra Malaysia. banyak lagi student U lain yang dah daftar, so boleh lah cari nama U awak.
6- isikan details anda.
7-dan anda boleh start share dengan klik pada reward, dan ia akan keluarkan campaign yang anda boleh share. sebagai contohnya seperti INI, atau INI, dan INI!
8- dan awak explore lah lagi dalam page awak tu, sebab awak akan jumpa macam-macam advantages :)

dan awak boleh check bila ada orang click, awak akan dapat rewards. senang je. lebih-lebih lagi ini ialah Malaysia punya :) tak rugi pun, malah menguntungkan. jangan lupa tau, daftar kat SINI!!!.

tak caya, tengok sini :)

so kalau ada apa-apa nak tanya, tanyalah. kalau saya boleh tolong, saya tolong :) bye!

4 comments:

NiEzA aNiEyZa said...

xfahamla munie :((
xde pon allow n klik new user..huhu

acanmunie said...

owhh lupa, then klik sign up! baru keluar allow tu sume :)

did rahmat said...

tak faham jugak :/

acanmunie said...

did: alaa yeke, maybe you kena daftar dulu and tengok mcm ne. sbb senang je sebenarnya. :)