Thursday, April 7, 2011

sepetang di ladang. cehhh.

sepatutnya pagi tadi ada oral test untuk mandarin, tapi tak sempat. so, di tunda selasa depan. heaven tak heaven sangat lah kan. so, sekarang duduk rileks di rumah. sebab macam biasalah, setiap hari khamis, pukul 1pm ayah dah sampai depan kolej, lepastu gerak pergi makan sebab lapar sangat. save duit, makan dengan ayah, jangan makan dekat upm. tadi on the way balik, ayah berhenti sekejap.

skema tak skema lah kan, i lah student yang kalau keluar mana-mana memang pakai matrix card.
nampak tu, sana tu, tu lah pokok lagenda budak setan -___-. dari jauh je mampu.
ni bukan pokok lagenda budak setan, ni pokok yang kat depan aku je. haha.
ayah berhenti tuang minyak hitam. dekat sini jugak lah ayah nak berhenti. saja je.
ni jalan dalam, lalu sebelah ladang upm. terus sampai simpang uniten.
 sebenarnya, tadi before ayah sampai, i dah beli lagi sebijik coolblog. cuba teka perisa apa. haha. mula-mula nak mintak choc oreo, tapi oreo dah habis -___-. frust. so blur depan counter, terus choc blog+black pearl satu. perghhh, kali kedua untuk flavour yang sama before ni -__-. tapi tadi dah rasa honeydew blog dan grape blog girlprengg punya. tasty gila, sedapppppp. 


#gerak ke dapur dulu, selamat tinggal. lapo.


4 comments:

zureen nasir said...

comel nya baju dia:)

btw cuba rasa yang perisa yem (kot taksure spelling lol) huhu

acanmunie said...

zureen:betul kottt eja dia, sbb pernah nmpak org eja tu jugak. okayy zureen nanti nk try! heee

farisha said...

adoi tghri2 panas cmni dok baca blog munie jap, adooooiii coolblog sedapnya!!!!!! flavor sour plum! yummayh!

acanmunie said...

farisha: aaaa memang rasa nakkk je bila tgah2 hari. haha. waaaa, okayy nextime i try that flavour! bunyi pun dah yummayh! :)