Thursday, April 7, 2011

coolblog 1st trial. kesiannnn.

seumur hidup i, i tak pernah beli coolblog. dengar orang cerita je, memang dah lamaaa dah ada. i know. tapi memang tak terfikir pun nak beli. tapi, sejak UPM dah ada coolblog, yang best tu, dia buat dekat foodcourt yang hari-hari i lepak makan, dekat dengan kolej. so, barulah ter-rasa nak beli coolblog. finally, dah rasa dah coolblog. kesian kan,baru terhegeh nak rasa coolblog, bila pandang coolblog ni, i selalu terbayang macam game cake mania, dinner dash ke. comel sangat warna pink bagai. HAHA.


tengok tu, bila malam lampu dia tak menahan glow habis. HAHA. bersinar-sinar, memang kalah lah marrybrown kat sebelah tu. 


#tadi i try chocolate blog + black pearl. sedapppp, sebab i memang penggemar choc no 1. 
#ada idea tak flavour apa lagi yang best? i nak tryyyyy :)


26 comments:

Amoy said...

Try laa honeydew, tu pon sedap tau. Dkt bb pn ada tp bkn coolblog tp dia lagi sdp dr coolblog actly :)

acanmunie said...

amoy: wahhh yeke, okay nanti i try dua-dua. honeydew i try, dan yang lagi sedap dari coolblog. ok kena ingat ni, pergi bb kena cari ni :) thanks amoy :)

BEJAHAHA ™ said...

Bejah pun tak pernah rasa, kena rasa lepas ni :D

zureen nasir said...

Hehe . sedapp kan? zureen sukaa mkn pearl dia je ;)) semua sedap la munie. so rase semua :D

acanmunie said...

bejah: waaa, i ni pun 1st time. okay bejah wajib try, sebab bejah kan suka makan :)

acanmunie said...

zureen: aaaa, tu ah. beku otak kalau hari-hari nak beli rasa semua. hee.

bella dela rosa said...

wahhh upm maju.sume nak masuk lam tu.cube la letak mcd ke kepsi ke dominos ke.sume dah takyah makan kat luar huhu

Qu said...

oreo banana!

nurulSYAFIKA. said...

aarr sama sama! aku pun suka choc+ black pearl. syida tu je suka banana oreo haha

mira farhanah said...

yam+cincau homemade pun sedap :P

Amie Awan. said...

ooh ! coolblog terbaik ! kenapalah takde coolblog kat kafe kolej i. konfirm hari2 minum, erk, melampau. pasal tu takde kot. hehe.

btw, try oreo vanilla, or if u suka choc, oreo choc pun sedap. and and hari tu baru try strawberry milk tea. not bad lah :)

acanmunie said...

bella: ha'aahh kan bella. cuba sumbat semua benda, yg marrybrown tu tukar lah jadi mcd ke, maju lah sikit. mmg duduk upm, takpayah balik rumah. haha.

acanmunie said...

qu: baiklah qurra! satu hari wajib try!:)

acanmunie said...

peeka: wahh sama kan, tadi pun beli lagi choc+black pearl. haha. oreo banana pun satu hari kena try jugak! :)

acanmunie said...

mira: kalau homemade lagi bagus, murahhh. haha, bagus betul idea. tapi yam+cincau, yam tu ape? sorry lah,kunooo sikit -___-. sume benda tak tau. haha

acanmunie said...

amie: tu lahh pasal, tadi nak try oreo choc, malangnya oreo dah habis. ciss betul. cepat betul nak habis. okayyy :) nnti boleh lah gak nk try strawberry milk tea jugak :)

Amoy said...

You kena try dkt bb. Kedai dia depan stage bb tuh tepi tangga. Try tau :D bg i sedap la tp tak tau la org lain :)

acanmunie said...

amoy: okayyy i ingat, depan stage bb, tepi tangga :) tu lah, baru nak tanya kat mana. hee. thx! ala, you ckp sedap, mesti sedap punya :)

nurulSYAFIKA. said...

qurra tu satu geng dgn syida tu yg suka oreo banana. haha

acanmunie said...

peeka: lahh yeke, geng oreo banana lah macam tu. takpe, kau steady je choc :) sama dgn aku. haha

mira farhanah said...

yam tu keladi.hehe.try cincau cool blog tu.sedapp :))

acanmunie said...

haha, okayyyy mira. cincau blog! :) nnti kena order ni pulak! :)

Anonymous said...

yoghurt strawberry! mkcik coolblog sungei wang yg suggest..rase dy masam2 manis sangatttt sedap !

acanmunie said...

anon: wahhhh bunyi macam sedappp je! okayyy nanti kena try! :)

Syida Shukor said...

eh Pikaa sedap hokay ! haha . Munie , you should try oreo banana . sedappp ! :D

acanmunie said...

syida: okay syida! dri hri tu nak oreo, tapi x dpt2 asek oreo habis je. haishh