Sunday, March 20, 2011

v-log.

sorry sebab lambat update. sebab cari selendang hitam ni tak jumpa-jumpa T___T, nasib baik ayah yang jumpa tadi. for those yang tanya, okay ini dia cara yang i pakai. simple, quick and easy.



begini lah hasilnya. hopefully membantu :)

8 comments:

bawangmerah said...

mana aci, tak dengar suara kau!
hahahaha
by the way, yang ni boleh guna mana-mana fabric ke? or should be yang kau pakai ni?
aku ada selendang jojet je

acanmunie said...

haha, tak habis2 nak dgr suara aku. ok lain kali ada suara. alaaa, jojet jarang kan? hmm, mcm tak berapa advisable lah, sbb aku lilit sekali je, so sesuai untuk soft pashmina. tapiiii, kau boleh try je dgn jojet, tukar sana sikit. mana tahu boleh plak, xpe kalau aku ada cara lain untuk jojet, aku buat untuk kau :)

zureen nasir said...

naissss :)

acanmunie said...

thx zureen :) hee

nurulSYAFIKA. said...

alala comelnyaa munie. tutorial ni cool lah (:

Nadia Yusoff said...

Dear, i ada tag u kat sini.. (:

http://nadeayusoff.blogspot.com/2011/03/contest-aku-foodilicious.html

acanmunie said...

peeka: thx peeka:)

acanmunie said...

nadia: thx tag i, haha. you foodlicious, tapi i tak foodlicious macam you lah:)heee