Friday, March 18, 2011

early-bird


hari ni bangun awal sebab mak asyik call suruh masak nasi goreng. pagi-pagi dalam fon dah ajar cara nak masak nasi goreng untuk hari ni T__T. tapi sekarang dah pukul 9am pun aku tak turun-turun lagi. hari ni banyak benda dalam otak nak buat. 

-search pasal assignment. (rawatan kecantikan masa kini)
-buat tutorial pasal selendang hari tu. (for girls yang tanya,sorry lambat sangat baru nak buat)
-nak masak, dan makan.
-nak basuh segala baju.
-nak makeover bilik sikit.
-nak semua di-atas siap.
-nak blogging lebih sikit.


sekian, berita pagi ni. 

2 comments:

Nadhirah S. said...

munie cpt wt tutorial!

acanmunie said...

haha, okay deera okay :)