Sunday, February 6, 2011

lucky much

minggu ni dah kali ke-3 makan mcd, memang cuti ni banyak luck. cousin i baik hati belanja makan mcd 2 kali, dan tengah malam tadi pergi makan mcd dengan azan dapat jumpa kona! aainakona sayang. dah bertahun tak jumpa dia. rumah dekat ya amat, tapi selalu tak dapat jumpa. finally jumpa dekat mcd prima saujana. i ni pula jenis rabun tapi tak sedar diri jarang pakai cermin mata bila keluar, i susah nampak orang, sebab rabun jauh kan kan. nasib baik kona datang dekat, itu pun i kelip-kelip sebab eh eh, kona lah. dah depan mata baru perasan. aaaaaa suka sangat dapat jumpa dia. sebab minggu depan punya minggu depan dia nak fly aussie dah. sedih. padahal dulu dia kliuc, i upm dekat ya amat juga. itu pun susah nak jumpa. 

i rasa tadi i terjerit bila kona datang dekat i, pastu peluk-peluk laga pipi macam jejak kasih. itu menunjuk kan i betul-betul rindu dia faham. oh ya, tadi dapat jumpa picka juga, kawan kona. first time jumpa pun laga-laga pipi juga, comel betul picka. oh dan ada juga gfs kona yang lain yang i kenal dan cam muka. hee. nasib baik kona bawak camera, okay nak tunggu gambar dari kona. -____-

source: picka's. just nak cakap yang kiri picka, kanan kona. 

jumaat lepas, family i, aunty and cousins pergi tasik sri permaisuri. alaa, tempat era dan yusri kahwin dulu tu. haha. pergi sana picnic lagi, selalu teman parents i jogging, kali ni rehat-rehat main badminton je. cuti kali ni walaupun seminggu tapi best lah juga, sebab dapat pergi sana sini spend time dengan family and cousins. lepastu bila malam spendtime pergi makan dengan azan pula. memang syok.








10 comments:

annna said...

comel ah munie ;)

acanmunie said...

i rasa budak kecil baju lagi comel tau tau :)

pika ruslan said...

rindunye kat munie!! TT_TT

acanmunie said...

pika!!!!!! awww awww rindunyaaa pika!
T____T

pika ruslan said...

nak jumpe munie!!!wuuuu~TT_TT

acanmunie said...

aaaaa, boleh2. jom2. munie pun lama tak jumpe pika :)

pika ruslan said...

bole2!!hehe..tp skg nehh tgh bz arr..emm,nt bln 3 pika praktikal kt hospital serdang..tym 2 sng sket kot nk jpe..hehe
x pon,kalo rajen munie meh laa dtg lwat pika kt kL nehh..heee~:D

acanmunie said...

tu lah, munie pun tgah bz ni. minggu depan banyak test. haha. wahhh cepatnya praktikal. boleh2, kalau kat hosp serdang dekat ah sekt nk jumpa nnti :)

pika ruslan said...

ok,nt ape2 hal pika cntct munie yekkk!!
siyes rindu kat munie...huuhuu..nt km slm kt fmly yekk..ng acan skali~:)

acanmunie said...

okay pika. InsyaAllah. :) rinduuuu pika jugak!