Sunday, January 23, 2011

pathetic enough?

khamis lepas kan cuti sebab thaipusam, so i free dari hari khamis sampai ahad. memang boleh muntah lah bila ada banyak masa free. dan surprisingly i tak balik rumah pun this week. sebab apa? sebab rabu depan ada test 1 untuk intermediate probability. boleh bayang tak, test rabu depan, semangat tak balik rumah lansung T_T pelajar mithali namanya ni. bila dah buat group discussion dengan gf, still ada lagi yang kami kurang faham. so, i ni duduk bilik asyik google about topik yang tak faham. pastu google soalan assignment. ada yang dapat, ada yang tak. 

dan sampai satu tahap, i dah google more than 1 hour, i pun dah jadi basi lemau depan laptop asyik google pasal math ni haa. google pasal math kau tahu, nerd tak nerd lah kan. orang google lah pasal paris hilton hilang kucing ke, bila a7x nak datang malaysia ke kan. -____-. suddenly, keluar satu website pasal find tutor tau. siap ada chatbox. actually website ni untuk siapa-siapa nak cari tutor untuk subject. macam tuition lah. tapi i ni dah tak larat dan sakit hati, terus chat dekat  chatbox tu. 

time ni i tengah google pasal how to proof ,

1- sebelum dia say hello, i dah laju-laju say hello dulu tahu. semangat. terus tanya 'how to proof'
2-okay itu dah mula bengang, sebab lembab sangat reply. i siap tanya kau robot ke hape. marah tu.
3-selamba mintik izin nak tanya soalan math, walaupun tahu situ bukan tempat tanya soalan. sebab dah tak kisah kau ni cikgu ke, acedemic causelor ke hape. aku nak tanya jugak!
4-frust-___-. terus nak bawa diri.
5-frust campur ugutan. saja nak biar dia sakit hati bila i cakap nak cari tutor lain. padahal memang taknak tutor pon. nak tanya soalan je.
6-politely said bye. adat orang melayu.
7-okay dah malas nak layan dan tiba-tiba rasa takut. terus pangkah.


lepastu terus tidur sampai pagi -__________-. i rasa i sangat annoying bila buat macam tu kat dia. tapi nak buat macam mana, dah stress. atleast, kurang lah sikit stress lepas kena kan orang macam tu. hmmm. nak pergi dengar virtual barber shop sambil pejam mata pastu gelak-gelak lagi. pathetic sungguh kau ni ya. bye.

6 comments:

Anonymous said...

i pun slalu stress bile google psl education tau.. hehehe

acanmunie said...

kan kan. samalah dgn i :(

art said...

haha.art pernah chat mcm munie ni.haha.lawak gile

acanmunie said...

art: wahhh yeke art. okay sep sikit :D

asya yaacob said...

HAHAHAHAHAHAHAHA lawak gile.tak larat nak gelak.
munie citer aritu pun dah lawak
ni baca sendiri.HAHAHA

acanmunie said...

asya: haha, kan. memang sengal kan :D