Saturday, January 29, 2011

not pre-loved items.

khas untuk si pengguna tegar size xs-s-m. 


will update as soon as possible!
muahahaha.


16 comments:

the niza said...

ape ni, ohh munie ada blogshop gak ke? err

art said...

ape ni ape ni?macam tak sabar je nak tau

art said...

munie.art nak chop dulu.haha.tak malu bagi 2 komen sekali

acanmunie said...

niza: eh bukanlah, mcm mls nk buat blogshop, sbb dh ada blogshop beg yg lama tu kan. haha. so, mcm nk jual kat sini sikit2 je lah :D

acanmunie said...

art: haha, comel ah art ni. takde lah, munie nk jual brand new punya baju. tu je. hehehe.

acanmunie said...

art: haaa? art biar betul. hee. cewahh, xpe2, nnti tgok dulu bju tu mcm mne tau, kang art tak suka ke :D

edora deon said...

Can't wait nmpk menarik je :)

art said...

maxi dress ke top?art nak chop jugak yang itam floral pink ngan yang macam gambar kucing tu.betol ke?haha.xpelah.mesti suka punye.haha.

acanmunie said...

adora: haha, menarik, menarik. tunggu tau edora hee.:D

acanmunie said...

art: alaaa, top lah art, xpe, nnti kalau ada maxi, munie ckp k :D heee, wah customer terawal ni. okay2, nnti munie update. art tengok tau :D

art said...

xpe2.art tunggu ni.tak sabar.haha

nadzazim said...

iii thiiinnk i know this puffy toopp.. :) ni yang i suka ni... hehe
munie, tak ada polka-dots punya pattern ke? if ada i nak! cop dulu!
puhhlleeeaaasssee!! :P

acanmunie said...

art: comel ah art ni, terharu okay :D okay2, ni tunggu nk upload je ni :D

acanmunie said...

tiqa: awwww, pandai tau u teka. hee. wahh, polka dots ada, tapi i tak amek, tapi takpe, esok kalau adaa, i copkan untuk you k dear :D

nadzazim said...

yaey!!! thanks munie! pilih yang cantik punya. biar cantik macam munie! hehe :) thanks syg!

acanmunie said...

awwww, you pkai ape2 pun dh mmg cantik comel sgt dh lah tiqa :D hee