Monday, January 31, 2011

must have items!

finally, dapat juga update. kat sini i nak share tops yang merupakan pilihan idaman kalbu. bagi i, tops ni semua awh-some gila. i nak semuaaa tops ni! sebab ianya boleh digayakan dengan macam-macam gaya. awh-some betul. so, kat sini i ada tunjuk sikit cara yang boleh dikenakan. bapak skema pulak ayat i. -____-. i tunjuk sikit je, yang lain fikirlah sendiri. mostly kat sini ialah long top, ianya cool. sebab boleh pakai dengan jeans, so nampak macam skirt comel, boleh juga lipat ke dalam atau tuck-in, biar nampak macam sweater-awh-some ya amat. lagi-lagi yang knitted tu kan. boleh juga pakai dengan apa-apa jenis skirt dan belt. they are simple,  but fashionable. sueannajoe pun pakai tau. haha. yang penting, ke enam-enam tops ni semua selesa gila, tak panas. i tak tipu. ianya freesize yang fit size xs-s-m. dan ni semua brand new items :) dan stock semuanya limited. grab it now!

click image for a better view.

she-meow-meow top. SOLD
RM30


deer knitted top.
RM28 - black & brown SOLD


very-the-deer knitted top. SOLD
RM30


puffy-vintage top.
RM25 - creamy
RM25 - black SOLD

-COD hanya around kajang/bangi/upm depends on masa dan tempat hanya charge RM2. postage boleh pos ekspress atau pos laju antara RM5-RM7 sahaja. nanti boleh bincang nak pos macam mana.
-for those who are interested, can email me at floweroxy_182@yahoo.com. siapa yang ada number fon i, boleh terus msg tau. hee. for those yang sent email, boleh kasi number fon sekali, nanti i terus msg you guys. senang sikit. okay selamat pagi, mahu tidur -_____-.