Saturday, January 15, 2011

La Sfera

disebabkan duduk rumah tengok cerita pasta (korean drama) je memangjang, terus diri ini mengada nak buat pasta juga. tengok cerita masak-masak, memang terliur lah jugak kan.
*jumaat malam buat pasta.
*sabtu pagi buat cupcakes vanilla.






~kesian betul camera tak sampai 1 mp ni kan.

12 comments:

amie. said...

eh ! cter pasta ! cam best je, tgok kat ne ? :)

BEJAHAHA ™ said...

Rajinnya masak, tak macam bejah :( Memang haram nak masuk dapur. Hampeh.

fina. said...

cantiknya cc tu naik. selalu sgt try buat cc, tapi susah dapat naik cantik mcmtu :)

mind if you share your recipe ? :)

zureen nasir said...

sedapnya cupcake. bawak ah balik utk ktrg T__T

aisyahyusof said...

wah, sukenye cupcake tu, gebu :)

kakdot said...

pandainye munie wat cupcakes tu. nampak gebu. hehe :)

acanmunie said...

amie: citer dia best, best. i tengok kat laptop je, kawan i asya, dia gila korea, dia yang kasi i cerita tu, dia suruh tengok :D

acanmunie said...

bejah: alaaa bejah, i ni pun sebab sorang je perempuan dlm siblings kan, kalau tak, takde maknanya :D

acanmunie said...

fina: wahhh you selalu buat ya, bestnya. i ni first time buat 100% sendiri. hee. gebu eh? i pun tak perasan dia gebu :D tapi dia merekah, tak tau mcm mne nk buat tak merekah. haha, i google je resepi dia, ni link dia http://www.myresipi.com/top/detail/765 i amek resepi yg paling mudah je :D harap i dpt membantu you :D

acanmunie said...

zureen nasir: wahhh nak juga, okay esok kalau sempat, munie buat lagi ya. hee.

acanmunie said...

aisyahyusof: hee, thankyou :D i pon tak sangka dia mcm tu :D

acanmunie said...

kakdot: wahh, munie sendiri tak perasan dia gebu, tak sangka dah 3 orang ckp dia gebu. thanks kakdot:D