Wednesday, January 26, 2011

HOMAIGOD!

excited enough to seat my first test at this 10am and i just can't wait for this thursday, because i'm so gonna be f-king free and get my ass outta here and meet my adorable boy. i got too many 'and' huh? who cares.


14 comments:

nurulSYAFIKA. said...

munie! if only im as skinny as u grrr

gemuk lah akuuu, nak diet pun susah, semangat tak kuat. haha

acanmunie said...

peeka: alaa pika, usaha tangga kejayaan. boleh punya. tapi, kau tu dh lawa dh pun lah:D

haishh, bila lah nak berjumpa ni kan kan :D

nurulSYAFIKA. said...

entah entah, bila nak jumpa ;p
kau lah busyyyy je

acanmunie said...

peeka: alaaa bkn busy lah peeka oi, masa tak sesuai hari tu. takpe, lepas ni boleh punya :D

nurulSYAFIKA. said...

after cny break! haha ;p
lagipun aku teringin sangat sangat nak pergi street market kat the curve hikhik,
mari lah

acanmunie said...

peeka: alaaa, kau tempat semua nak jauhhh je kan. HAHA. mentang2 uitm shah alam. hahaa

nurulSYAFIKA. said...

eh jauh ke? haha/ oke oke jom jj cheras selatan ;p

acanmunie said...

ya Allah, jau lah peeka syg. damansara sana. aku ni kajang ha. mak aku tiap hari 6.30 pagi kuar rumah, pukul 8.00 pagi baru sampai office dia kat damansara sana. haha, amboi jj selatan tak leh blah betol. xpe2, boleh je manae2, papehal boleh deal. takdehal2. :D

Anonymous said...

munieeeeee!!!!
ingt kite lg tak?? probably not kot. meh sini kite kasi refresh your memory sket. rmmber your mrsm muar senior next door? "kak farah" the one yg slalu pnjam your baju skolah yg dah iron. heheh. :P ok ttbe kite terjumpe awak kat blog sape tah. its good to finally meet u again dear! ^^,

acanmunie said...

anon: OH-EMM-GEEE! mestilah kenal senior next door tau! ingat-ingat. kak farah. @ joyah kan kan? ingat lah!!! aaaa dapat jumpe kat sini ya, bagusnyaaaaa :)

Anonymous said...

haha. tu lah pasal. terexcited gak at first tnampak munie pnye pic kat blog-sape-tah tu. eh awk xde fb ke ape ke? susah lah nak cntact thru cmmnt blog ni. huhu.neeway nk bgtahu yg i like your fashion sense lah dear! ^^,

acanmunie said...

anon: alaaa farah, munie takde fb ah, dh deactivate lama. malas nak main, main blog & tumblr je lah. aww aww, thankyou dear. ada nmpk gmbr awk kat blog kak mashie, comel je dengan skirt. i like:D

Mas Ayu said...

munie:ayu nie..ni blog baru ayu k..eh..kasut yang u pakai wane klabu 2 jename ape yer???same wif mine...hik2..:)

acanmunie said...

yeke, :) i pkai rubi shoes. from cotton on :)