Friday, January 14, 2011

heaven sangat ke.


sem 4 ni memang heaven gila, khamis kelas sampai pukul 12 sahaja. lepas tu boleh call ayah mintak tolong datang ambil. homaigod pukul 1 dah boleh goyang kaki dekat rumah. ahad baru balik upm, memang banyak lemak betul. mak ayah muka senyum je bila tahu anak dia khamis sampai ahad boleh ada kat rumah. tak menyesal kandungkan munirah ni. balik rumah boleh lah kemas rumah, sebab kesian mak, selalu balik lewat petang, sebab tu semua suka bila si munirah ni balik rumah. -____-. hari jumaat boleh bangun pagi macam orang nak pergi sekolah, sebab teman ayah pergi hantar adli pergi sekolah. anak bongsu ayah tu memang mengada, tak serupa darjah lima lansung, ni pun baru balik tengok dia merentas desa. fuhhh, tak mengikut jejak langkah kakak dia betul, baru keluar pintu pagar sekolah dah terjelir-jelir lidah, tercunggap-cunggap, tapi muka eksaited sebab kakak dengan ayah lambai-lambai dari tepi. balik rumah selalu bukannya apa, boleh saving. tak perlu lah habiskan rm10 sehari untuk makan. duduk rumah boleh makan free, breakfast pagi-pagi dekat bukit dukung dengan ayah. memang menjimatkan lah. lepastu hujung minggu boleh ikut mak ayah pergi sana sini, ada saja agendanya. sekarang nak sambung tengok pasta. dah episode 11. 

-jangan nak heaven sangat lah munirah oi. T_T baiklah ~

4 comments:

zureen said...

duduk rumah memang jimat munie :)
ktrg kat sini je tggal ber-3 , sunyi je T__T

acanmunie said...

alaaa jangan ckp mcm tu zureen, sedih ai dengar tau, takpe next week maybe tak balik. nnti kite berjimba bersama macam dulu ya :D

asya yaacob said...

HAHAHAHA
munie lawak gile gambar munie yang ni!
ye minggu depan tak boleh balik walaupun kamis tu cuti! hahaha

acanmunie said...

asya: amboiii, sukanya diaa yaaa :D haaa, kames cuti? ok tak perasan plak.