Saturday, January 1, 2011

first day of 2011

2010 boleh simpan dalam almari, 2011 boleh gantung dekat dinding sekarang.



like seriously we are turning 21 this year woiii. but we don't even look like 20 yet -____-. haishh. if you don't believe it, just go and buried yourself. 

since esok (ahad) azan and i akan balik ke universiti masing-masing, so wajiblah malam tadi bertemu. pukul 9pm sampai depan rumah i, terus pergi giant beli barang sikit dan serbu mcd prima saujana. kali ni i yang belanja. belanja sebabbbbb dia dapat pointer tinggi dari i woiii, kali ni beza pointer dia dengan i ialah 0.15 woiii, banyakk woiiii. -___-. sikittttt lagi je dah dekan, kalau dia dekan confirm i belanja up sikit. kali ni boleh lah save belanja mcd je kan. hee. dan azan sangat comel pandai bodek mak i dengan beli cendera hati from kedah. tersenyum mak i tengok azan, dalam hati mesti cakap "tak rugi azan jadi menantu aku" -____-.

okay, okay. new year kali ni macam biasaa. tak pergi mana, tak sambut pun, sebab azan balik kedah dan siap singgah fraser hill lagi tu. malam new year i ialah duduk depan tv dengan ayah dan adik, sambil mak tidur dekat sebelah. tengok bunga api kat tv je okay. mithali sungguh i kan? sambut dengan parents lagi tu. new year memang new year, tapi isnin tetap sekolah ya! nothing change. HAHA. apa-apa pun selamat lah tahun lah baru lah ya. esok kena bangun pagi nak balik kolej. good-bai.