Monday, January 3, 2011

currently,

the first day of class wasn't that bad. 7am dah kena bangun siap pergi kelas, 6.30am mak dah call to make sure anak dia yang bila cuti asek bangun 12 at noon ni dah siap bangun! tapi azan baikkk, pukul 6.59am baru call untuk kejut. semalam tidur awal pun, bangun pagi pergi kelas, dalam kelas pukul 9 mata dah menangis T_T. bukan sedih ke hape, menangis ngantok woiii. berair mata nak tahan 2 hours punya kelas. kali ni 1st day of class pun dah start belajar. tak kasi chance relax lansung. benci aiiii tau. -____-

semuaaanya cool, yang tak cool tu, first day makan tengah hari dah tercekik tulang ikan. nasib baik tulang ikan yang lembut. tapi sampai sekarang masih rasa tulang ikan dekat kerongkong ni tau. eh kerongkong ke tekak? sama lah tu kot. yang pastinya ada tulang ikan. mungkin sebab pelahap excited makan kat foodcourt agaknya. tetttt.

oklah, nak pergi keluar kan tulang ikan dekat tekak -____-. (memang tak kan keluar punyalah) siapa tahu macam mana nak buang tulang ikan ni? haish. malam ni tidur menangis je lah. bye. tak sabar nak ber-party liar malam ni. -____-


already miss him.

7 comments:

PUteri said...

MUNie tertelan tulg ikan ke...makan nasi putih.ambik sikit nasi pastu telan laaa

Syida Shukor said...

kepal nasi dan telan ! biar terkeluar :D

btw pika ajak pegi oldblossom entah tak sure ada apa . hii . sabtu ni kalau tak silap .

and i dah update contest , join taw ! :D

zureen said...

gumpal kan nasi buat ketul ketul pastu telan . jgn buat besar2 . kang tercekik . huhu

munie , zureen dah ngntuk ni -_- pukul bape nk ber-party liar ?

acanmunie said...

puteri: aww, semalam telan sate, dah okayy dah :D

acanmunie said...

syida: oooo, ada pre-loved items kat sana. masalahnyaaaaa nak pergi sana pun tak tahu mcm mana lah syida T__T.

wahh okayy, tapiiii i tak pakai heels sangat lah -____-, aaaaa. kasut sumenye gerammmnye tengok T_T. i nak masuk, tapi cerita pasal kasut pun takde T_T, tapi tak pe, i promotekan contest ni je lah okay :D

acanmunie said...

zureen: haha, nagntuk2 pun masih energetic nak kena kan orang tau :D

zureen nasir said...

hahah drama drama !