Tuesday, December 28, 2010

printscreen


hari hari tengok macam-macam keywords baru. tapi yang tak boleh tahan ialah 'acanmunie cocktail'. comel sungguh, HAHA. mula-mula terfikir, eh sejak bila i dengan acan ada tail pulak ni. haha. bila baca betul-betul, oh cocktail rupanya. tak perasan. comel betul siapa google acanmunie cocktail. mungkin tu untuk entry yang i buat puding kastard agaknya. HAHA. selalu nak post pasal keywords yang pelik-pelik comel, sebab takde benda nak update -___-, tapi selalu lupa nak printscreen, kali ni je tengok terus printscreen :)


4 comments:

Syida Shukor said...

ahahaa , tailll ? tak pasal pasal :P

kak beLL said...

hahhaa. blh copyright name resepi trus la munie. acanmunie cocktail. hehe. akak slalu dpt keyword "acanmunie". huhuu. femess sungguh cik adik maniss sorang ni. huhu

acanmunie said...

syida: kan kan. terkejut aiii :D

acanmunie said...

kak bell: haha, tu ah, xleh blah betul. nama resipi lagi tu:D alaaa, kak bell, banyak sngat acanmunie agaknya :D haha