Thursday, December 9, 2010

multi-tasker


suppp, hari ini banyak benda nak cakap dalam post ni. mungkin tak banyak mana, mungkin banyak. 

-pasal DIY tak upload lagi, tapi i nak cakap yang i berjaya alter maxi yang atas ni jadi labuh. before ni macam suam-suam kuku atas buku lali. nasib baiklah ada lebih kain jersey hitam i yang lama. walaupun dah tau maxi ni senteng sikit, tapi tetap nak beli 4 bulan lepas sebab dia rare. dia ada hoodie dan ada pocket dekat depan macam sweater. cool kan? takpe, bagi i cool, sebab i memang peminat sweater dan hoodie dari kecil.

-terima kasih sayang kepada asya yang telah msg i tengah hari tadi untuk inform yang result dah keluar. eh silap, sebenarnya result tak keluar lagi, tapi macam biasa lah, buka student portal tengok grades dah keluar. pandai-pandai lah kira pointer sendiri macam biasa :) i dengar uitm pun ramai dah check. hee. apa-apa pun Alhamdulillah syukur kepada Allah, semua A, eh silap, semua lulus dan pointer masih kekal di lingkungan lama. harharhar. sem ni memang rumit stock menggigil, pikir lulus atau tak. apa-apa pun pointer i sama dengan asya! yeay! tahniah buat kita berdua ya asya. tak rugi study stay up bersengkang mata bersama asya dan put. sem depan kita kasi uppppp lagi pointer. biar cecah 4 rata, sikit je lagi, tak banyak.  haha. 

2008- we grew older together
-si buah hati pengarang jantung ni pula, habis je final exam tadi terus call i dengan happy cakap dah habis paper. gembira betul dia.  katanya tak sabar nak balik kl jumpa i, cewah macam nak nangis dengar. sebab i kat sini pun rinduuu dia sangat. parents i ni ha asek tanyaaa je bila azan balik. esok you balik hati-hati jaga diri ya, sebab esok i balik ipoh dengan ayah and adik tengok atok :) kita jumpa hari ahad ya sayang. 

-sebenarnya post ni dah start buat dari pukul 6.30pm tadi, tapi tergendala. sebab ayah asyik panggil tolong uploadkan gambar kat facebook dia -____-. pukul 8.29pm lah publishnya. sebenarnya nak cepat ni, sebab pukul 9.05 ni nak tengok amazing race asia finale yaw! i peminat tegar! wajib tonton. hee.

8 comments:

aja fuzi said...

hey gadis pinggang ramping. HEHE. upload lah DIY u tuh cepat2. tak sabar nak tengok.

farisha said...

congratulations fr u too syg:) and u know what, u look so pretty in the maxi! serious,jarang sgt jumpa yg labuh sbb trend skrng pakai paras atas2 buku lali bawah2 sket lutut! hehe :P

acanmunie said...

aja: wah ramping lah sangat kan? haha. alaaa DIY i biasa je pun, xdelah gempak pon. HAHA. okay nnti kalau rajin i upload malam ni. hee

acanmunie said...

farisha: ya, kalau freehair okay lah kan? haha. tapi kan farisha, you pun mesti lawaaa sangat bila pakai. :) seriously

farisha said...

haha haishhh kite gemuk tak santekkk la pakai:P

yeayyy richard&richard won TARA! :D

acanmunie said...

farisha: ha'ahhh. :D they deserved.

asya yaacob said...

sem depan mari kte besengkang mata lagi! (HAHA setiap sem ckp benda sama tp ni versi lain sikit)

acanmunie said...

asya: takpe asya, tiap tahun azam baru! janji ada niat. huahuahua :D