Thursday, December 16, 2010

MAYSAA again.

gambar ini bakal di frame kan di bilik!

bila sampai je nak masuk entrance solaris dutamas, nampak yuna dari belakang. i was like, OMG! tingginya dia. azan tersenyum je, sebab dia tahu gf dia happy sebab ni first time jumpe Yuna. time ni dia tengah photoshoot. dan mak Yuna ada di tepi sambil tengok, suddenly mak dia berbual dengan i. awww awww, aunty tu baik sangat :D sporting habis.

at the white box, we can ask questions and have a chat with them :D

sampai awal, seronok dapat tiket. kawan-kawan lain pergi tempat lain, i dengan azan pergi tempat lain :D

again with them :D

 the crowd after the fashion show.

the beautiful Yuna, suara dia sedap sangat.

the gorgeous Hana, she is so talented.


-the biggest dissapointment ialah tak beli Maysaa snood T_T
-tetap looking forward untuk membelinya!

13 comments:

Anonymous said...

semua comel ... :)

acanmunie said...

yg datang mmg sume comelll! :D

hanna iymeera :) said...

omg, hana tajima look like a barbie doll!

bawangmerah said...

confirm nak frame besau-besau kan? hahahaha

aisyahyusof said...

wah ! semua yg datang 2 pun gojes2 and cantik sgt. tp knapa x beli snood tu. y2?

farisha said...

im pretty sure u gonna be one of the fashionista yg famous2 soon :)

acanmunie said...

hanny: yes, sangatttt mcm doll tau. putih sngat, sweet sgt :D

acanmunie said...

bawangmerah: tu lah pasal, harap-harap macam tu lah kn kn. huahua :D

acanmunie said...

aisyah: waaaa, mmg rmai gojes girls dtg :D alaaa, time tu i tk tau plak ada jual Maysaa snood tu -__-. ramai sgt org berkerumun :(

acanmunie said...

farisha: oh my dear, thats so not gonna happen. i ordinary ppl yang suka stalk fashion ppl sahaja :D hee. maybe you my dear, one day.

aisyahyusof said...

owh thanks munie singgah blog i, terharu2. bile u nak post DIY yg u buat?

acanmunie said...

aisyah: alaa, tadehal lah :D tu lah, ni pun bru lepas convert gmbr to jpeg, tgah edit gmbr-gmbr :D tpi diy i tk gempak pon :D

acanmunie said...

kepada awak-awak yang comment tapi saya tak approve atas sbb tertentu, terima kasih :D