Monday, December 6, 2010

malam minggu, malam sabtu

sebenarnya dah lama sangat tak keluar. semalam keluar pergi hantar mak ada annual dinner di royalpark, bb. sampai pukul 7pm tepat, kami berpisah dengan emak di lobby hotel. sementara nak tunggu emak habis dinner, kitorang perlu menghabiskan masa di sekitar bukit bintang sampai pukul 11. ya Allah bayangkanlah. sakit pinggang ni ha.tapi ayah steady je, rilex je. btw, gambar agak kurang memberangsangkan, sebab abang amek lens Tamron. dalam banyak-banyak lens lain, itu jugak yang dia nak. tak sempat nak pilih lens, terus amek je basic lens sebab nak cepat, emak dah bising. -___-

itu dia emak, Adli cakap dah macam Bruno Mars. haha. bukan apa, dah tema dia 'The Hat'. oh mannn, dah takde tema lain agaknya.



 oh ini menarik. i tak tahu pulak dah ada 5 colour sekarang. yang i tahu goldman tu je. nampaknya memang dah lama lah i tak keluar kl -___-

oh tengok tu, ayah paling berminat dengan pink ni, sebab dia pandai posing. sanggup bayar, dan tahan malu untuk pose depan ramai orang. eleh rm2 je pun. haha . dah pukul 11pm pun still ramaiiii orang sangat.

lepas bb, jalan kaki pergi pavi. dem, pergi pavi sebab nak elakkan ramai orang dalam bb, sebab ayah rimas. sekali entrance pavi mashaAllah sesak nak gila. sebab yelah nak christmas kan. gambar luar pavi tak amek, sebab time tu tengah ada salji. sebab tu ramai sangat berkerumun nak tangkap gambar.

dekat dalam takdelah seramai macam kat luar. pavi sekarang banyak tengah sale. forever 21 tengah 70% sale. macam tak caye pulak. haha








tengah duduk-duduk makan mcd dekat luar, tiba-tiba nampak pula kereta ni. haha. memang menarik perhatian lah. ayah siap pergi dekat-dekat tengkap-tangkap gambar. lepastu ramai orang datang tangkap gambar juga. perempuan dalam tu sporting siap buat peace bagai. haha.



-banyak benda nak tengok kat bb, kena tunggu azan balik. 
-minggu lepas lagi dah siap 3 DIY menggunakan kain yang i beli. cuma tak upload-upload. nantilah :)

20 comments:

miss asnida hani said...

sejak bile ade org2 yg kilat2 tu.. xtaw pon.. -_-"

btw, aku pon suke pakai maxi la munie.. same.. heee..

acanmunie said...

orang-orang tu dah lama dah kat situ, memang tiap malam ada, cuma sekarang aku baru tau dh banyak kaler. haha. wahh, yeke, samelah kite:)

art said...

xley komen eh?tataulah.tak pernah cube.nnt art try godek

art said...

dah boleh la munie.gune name/url.tadi munie gune ape?
maxi munie ade hood ke 2?

acanmunie said...

art: ha'ah. art cuba setting tak payah ada words verification tu.

acanmunie said...

art: okay nnti munie try, owh ha'ahh ada hoody. tu yang nakbeli tu. suka sgt :)

art said...

okeh.da tukar setting.maxi tu beli ke?kat mane eh?tp art mcm tak sesuai je nak pkai.macam malu.ahaha

acanmunie said...

art:owh, beli dkt vintage bundle. alaaa art, kena ada self-confidence. takde ape punya. hidup cuma sekali, so, try semua benda yg kita nak. :)

Nadhirah S. said...

munie style gila kau pki dress cmtu. i like!
weh, kau dah pegi broga lom? ak pegi khamis ni, tp ktrg btolak pagi cm pukul 5 pagi.jomla saing nk foto foto ngn munie

acanmunie said...

dira: bestnyeeeeee nak ikotttt :) malu ah. kwn-kwn kau mesti ramai weh. haha. tapii nk jumpaaa kauuu. haishh

Nadhirah S. said...

gedik ah, kau ajak la acan, tade malu nye, kwn2 ak gile sme spesies je ngn kite sume. jom2

bella dela rosa said...

best gile.!i lagi taktau kewujudan orang kilat tuuh haha.plus its been an ages tak jejak kaki kat bb.

acanmunie said...

dira: mmg aku nk ajak acan, mslhnye dia jumaat ni bru balek weh. dia last paper khamis ni. haishh. memang takde jodoh. xpe2, jumpa kau lain hari lain tempat weh . serious kene jumpa

acanmunie said...

bella, i tahu goldman tu pun sebab dia keluar dekat rancangan ac disini last year kalau tak silap. hahaha. ac interview dia. tapi time tu goldman tu tua. yg sekarang punya goldman dah muda. haha

Nadhirah S. said...

okay2 munie, kau plan ye kat mne. nnt aku follow. tp sblum 19hb, sbb ak dah praktikal dah. tau. asap! haha

acanmunie said...

oh man, kau nk praktikal dh? waaahhh. cepatnya. okay asap. nnti roger!

atiqahzulkifli said...

hello si cantek munie :) hehe
tqa suke sangat munie pakai camni! LAWA!

acanmunie said...

eh tqa:) i rasa kalau you pakai lagiiiii lawaaaaa. you dah lah memang natural beauty :)

lynalike said...

jap, bb tu ape? snow ape kat lua pavi? dy gune snow gun ke? hik3

acanmunie said...

emel, bukit bintang hee. oh depan pavi tu dia guna buih sabun, dia jadi mcm snow. haha