Tuesday, December 21, 2010

huaaa.


merindui semua di atas :D

sem 4 dah nak mula, tapi i relax sikit pun tak tahu bila start sem. HAHA. tak sabar nak lunch bersama comels di atas macam selalu. tak sabar nak jadi nerd kembali. tak sabar juga nak dengar azam masing-masing pada hari pertama nak pergi kelas untuk sem 4 nanti. macam biasalah, azam masing-masing mesti repetition dari azam sem-sem lepas. tak sabarnya!


4 comments:

diana handsome said...

haaaaa kak munieeee. diana rindu kak munie. ingat lagi tak diana ? isk isk

asya yaacob said...

oh patutlah munie msg malam tadi
rindu yek?hahaha
rindu juge!!
tapi nak cuti lagi!!! hahahah

acanmunie said...

diana: aww aww, mestilah ingat rumet kesayangan yg comel ni.dan rinduuu diana jugak okayyy :D

acanmunie said...

asya: kan kan? nk start sem cepat, tpi nak jugak cuti, eh eh bnyk sangt nak ni! aaaaa.