Friday, December 10, 2010

calling all girls.

memandangkan esok pagi i akan balik ipoh, dan akan balik kajang semula pada hari ahad, jadi perlu lah i katakan yang isnin ini kalau tiada aral melintang, cewaahhh. i dan azan akan ke Solaris Dutamas! hooray! penat i google earth, rupanya azan tahu jalan pergi ke Hartamas. tapi still kena google juga, sebab takut anything happen ke kan. agak lambat untuk i share dekat blog ni, before ni reblog dekat tumblr sahaja. tapi takpe, buat sesiapa yang pergi, baguslah!



pergi sana mestilah untuk berjumpa dengan kekasih hati di bawah ini Yuna dan Hana. HAHA. bukan senang nak jumpa Hana Tajima terutamanya sebab dia kan duduk nun jauh di UK sana. i ni tak pernah lah jumpa Yuna -___-. kalau dapat jumpa nanti kira puas lah juga, i tahu dia ni mesti tinggi ya amat. dekat sana nanti sure ramaiiii orang di tumblr, HAHA. oh mannn new friends dekat tumblr semuanya awesome, friendly, nice dan brilliant. pergi sana nanti boleh cuci mata yang dah lamaaaa tak keluar tengok dunia luar ni. 




kepada sesiapa girlfriends i yang bosan tak pergi mana, marilah pergi sini. at least boleh lah jumpa-jumpa. tak rugi pun datang sini. boleh lah meramaikan lagi event ni. HAHA. kepada yang pergi, semoga bertemu di sana. i sukaaaa making new friends tahu tak. 


7 comments:

Syida Shukor said...

MUNIEEE ! DEKAT RUMAH KITA DAH !

hee hee datang lah datang lah ! :D

Anonymous said...

hey , i'm one the tumblrians ...
so cool sis dpt prgi.. i xdpt prgi pun.. jeles lah dgn geng2 trmasuk sis yg dpt prgi ni...
berteman plak tu..heheh :D
hve a fun yeah nnt...

Nadhirah S. said...

munieeee nak pegiiiiiiiiiiiiii!

acanmunie said...

syida: wahhh yeke! syida dtg lah juga! :)

acanmunie said...

anon: wahhh tq! alaa knp takdpt pergi? takpe2, mebi next time. btw thank you :D

acanmunie said...

dira: dira! kau pergi tau! pergi!!!!

Syida Shukor said...

hihi tak pegi lah munie . kita belajar jahit baju haha :P