Monday, November 29, 2010

yesterday, i found a very comfortable skinny long pants from a jersey or cotton fabric. i am so gonna buy them. it just cost only 29 bucks if i'm not mistaken. why so cheap?




- chill lah, benda selesa di pakai. tak salah kan? haha


4 comments:

farrah said...

munie munie.kalau buatkan beg for me aci ta?

acanmunie said...

farrah: alamak farahhh, you sama dgn kwn i yg lain. ada juga yg suruh buat kn utk diorg, :) i bkn apa, malas satu, then semua fabric dye i dah habis. kalau one day tergerak hati i rajin nk buat balik, i kasi tahu ya :)

fadhlinaafifah said...

acanmunie kat mana kedai best mark trading tu? pleasee bg tahu ,

acanmunie said...

oh kedai tu dekat kajang, kalau org kajang senang ah :) satu lorong dengan kamdar.